Naša kompanija, Total d.o.o. datira od 2005. i od tada nikada nismo gledali unazad. Uz stotine uspješnih projekata pod našom zonom djelovanja, s ponosom možemo reći da smo jedna od najvjerodostojnijih kompanija u Bosni i Hercegovini koja uspješno obavlja domaće i međunarodne projekte.

Za više od 12 godina, Total d.o.o. je ponudilo širok raspon naših usluga u Bosni i Hercegovini i drugim zemljama regiona. Nastojimo zadržati najviši standard uz istovremeno prekoračenje očekivanja klijenata na svim nivoima. Ne samo da poštujemo preuzete obaveze, već ih nadograđujemo, zadovoljavamo rokove a isporučujemo samo najbolje. Cilj nam je stvoriti odgovarajući odnos sa klijentima koji nam omogućuje da se upoznamo i čak premašimo ciljeve svakog od naših projekata.

Total d.o.o. je poznat po svojoj inovaciji i uspješno surađuje s našim klijentima, dizajnerima, podizvođačima, konsultantima kao i dobavljačima. Uspjeli smo pružiti više specijaliziranih nivoa usluga. Stalno se razvijamo i edukujemo u različitim aspektima iz naše djelatnosti i zahvaljujući tome u stanju smo odgovoriti najzahtjevnijim projektima s lakoćom.

Project Image

Naši partneri

Panasonic

Suprema

ITC Audio

Dnake

Semicros

Merit Lilin